Cindy Antonis is 46 jaar en sinds september 2021 eigenaresse van Trendy Look in Bladel. Een kledingwinkel voor de vrouw van nu, met onderscheidende, elegante en comfortabele kleding. Na een loopbaan van diverse werkervaringen, besloot Cindy dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en nam de kledingwinkel in Bladel over. Het kassasysteem van de winkel was na al die jaren flink verouderd, maar Cindy vond dat klanten nog steeds de mogelijkheid moesten krijgen om te kunnen sparen. Daarom schakelde ze de hulp in van Drukkerij Kluytenaar.

Cadeaubon en spaarkaart: één mooi geheel

Via Drukkerij Kluytenaar heb ik eerst een cadeaubon laten maken, vertelt Cindy. ‘’Hoe ik dit het beste aan kon pakken vond ik best wel even lastig, omdat ik nog maar net begonnen was natuurlijk. Kluytenaar heeft mij daar heel goed bij geholpen. Ze hebben zelf een paar ontwerpen gemaakt en mij vervolgens proefdrukken gebracht. Ik was daar meteen heel tevreden over want het was precies zoals ik het in mijn hoofd had.’’

“Daarnaast hebben ze ook een spaarkaart voor ons gemaakt. Ik had verschillende voorbeelden van waar de spaarkaart aan moest voldoen en gedurende het contact met Ingrid hierover, ontstonden er nieuwe ideeën. Kluytenaar heeft hetzelfde printje van de cadeaukaart terug laten komen in de spaarkaart. Dit zorgt voor een mooi geheel.’’

Spaarkaart

‘’Ik kende Kluytenaar zelf niet, maar Wilma, de vorige eigenaresse van Trendy Look, liet wel altijd haar drukwerk drukken bij Kluytenaar. Dat is de reden dat ik toen een keer ben langsgegaan bij de drukkerij om een offerte op te vragen – daar was ik meteen tevreden over!

Met de spaarkaart kun je sparen voor kleding. Bij iedere 25 euro krijgt de klant een stempel en bij 20 stempels krijgt de klant 25 euro korting. Trendy Look heeft geen automatisch spaarsysteem in de kassa, vertelt Cindy. Eigenlijk zou ik het kassasysteem overnemen, maar die was verouderd. Toch wilde ik graag iets voor mijn klanten terug doen, waardoor de spaarkaart in het leven geroepen werd. Dankzij Drukkerij Kluytenaar kunnen klanten nu toch sparen.‘’

Drukkerij Kluytenaar denkt met je mee

Cindy zou Drukkerij Kluytenaar zeker aanraden bij andere bedrijven. ‘’Ze bieden goede service, denken goed mee en zijn prijstechnisch interessant. Ik zou ze dus zeker aanraden. Ik heb altijd fijn contact met Ingrid, er wordt goed naar me geluisterd en alles is snel geregeld en op tijd klaar. Ik ben er heel blij mee!’’