In de dynamische wereld van damesmode, waar trends snel veranderen en de vraag naar kwaliteit en efficiëntie constant is, is het essentieel om betrouwbare partners te hebben. Voor Tuur Raaijmakers, eigenaar van Uniek Mode en XO Fashion, is Drukkerij Kluytenaar zo’n partner. Al zo’n vijf jaar werkt hij met tevredenheid met ons samen voor divers drukwerk zoals uitnodigingen, mailing en andere pakketten.

Een persoonlijk en direct aanspreekpunt

De modewereld vraagt om flexibiliteit en snelheid. Tuur vertelt hoe ingewikkeld het was om met grotere partners te werken: “Als ik snel iets wil laten drukken, dan kan dat bij zo’n partij sowieso niet. Vervolgens zijn er heel veel missen en maren, en zijn er heel veel dingen die wij zelf moeten doen omdat ze daar geen service voor leveren. Een van de grootste voordelen van de samenwerking met Drukkerij Kluytenaar is het directe aanspreekpunt dat zij bieden. In tegenstelling tot die grote bedrijven, waar communicatie vaak traag en omslachtig kan zijn, is er bij Drukkerij Kluytenaar altijd iemand beschikbaar voor direct contact.”

Een knap staaltje vakwerk

“Niet alleen de service, maar ook de kwaliteit van de leveringen en het drukwerk zijn bij Drukkerij Kluytenaar uitstekend. Onlangs wilden we een nieuw type papier en een andere manier om onze uitnodigingen te maken. We konden meteen langskomen om de verschillende papiersoorten te bekijken. Er lagen al voorbeelden klaar en we hebben vervolgens samen de beste keuze gemaakt. Deze mate van betrokkenheid en bereidheid om samen te werken is wat de samenwerking zo waardevol maakt. Daarnaast regelen ze het grootste deel van het proces zelf en hebben wij er geen omkijken meer naar.”

Betrouwbare leveringen en klantgerichtheid

“De betrouwbaarheid van Drukkerij Kluytenaar is een ander groot pluspunt. De leveringen zijn altijd op tijd en erg netjes. Wanneer we vragen of specifieke verzoeken hebben, krijgen we daar snel een reactie op en wordt mijn vraag direct beantwoord. Doordat de drukkerij dichtbij is gevestigd, is het eenvoudig om snel te schakelen en eventuele problemen snel op te lossen. Dit niveau van klantgerichtheid vind je niet snel bij een grote partij.”

De samenwerking tussen Uniek Mode, XO Fashion en Drukkerij Kluytenaar is een goed voorbeeld van hoe een persoonlijke benadering met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid het verschil kan maken.