Bij Drukkerij Kluytenaar zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons PostNL Business Point kan ondersteunen. Heb jij affiniteit met het verwerken van post en pakketten? Weet jij van aanpakken, ben je sterk en kun je in korte tijd veel pakketten verwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wie wij zijn

Drukkerij Kluytenaar is dé plek voor drukwerk – zakelijk en particulier, kleine en grote oplagen. Daarnaast zijn wij het grootste PostNL Business Point in de Kempen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het versturen van post en pakketten (zoals partijenpost), een postbus huren, postzegels kopen, en als afhaalpunt voor diverse online PostNL-bestellingen. Tevens mogen wij namens het RDW kentekens overschrijven en tenaamstellingen doen. Wij hechten waarde aan goed klantcontact en korte lijnen.  

Wat jij hebt

  • Affiniteit met het verwerken van post en pakketten 
  • Een proactieve instelling en een gezonde werkmentaliteit 
  • Een krachtig postuur voor fysiek werk 
  • Klantvriendelijke communicatie-skills 

Wat je gaat doen

Als medewerker op ons PostNL-punt ben jij het eerste gezicht en aanspreekpunt. Je gaat werken in ons kleine, gezellige team. Het gaat om ongeveer 12 tot 16 uur per week: 3 of 4 middagen van 15.30 tot 18.30 uur en 1 ochtend per week om de postbussen te vullen.  

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf wel onderdeel uitmaken van ons team? Wil jij ook graag werken bij het gezelligste PostNL Business Point in de wijde regio? Solliciteer dan direct! Wij zien graag jouw cv en motivatiebrief tegemoet via info@kluytenaar.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via de mail of via telefoonnummer 0497-386683. Wanneer jouw profiel aansluit bij onze vacature zul je snel iets van ons horen!