Veel van de vragen die onze klanten ons regelmatig stellen zijn vragen die wij wel vaker krijgen. We besloten vijf van deze vragen te beantwoorden en hieronder te verzamelen. Wie weet staat het antwoord op jouw prangende vraag er ook tussen! 

Wat kost drukwerk? 

Zoals je zult begrijpen is deze vraag enorm afhankelijk van wat je wilt laten drukken, wat de oplage is, en ga zo maar door. Daarom is het voor ons niet altijd mogelijk om een gerichte prijs te geven. Hoe meer informatie je ons kunt geven als je een prijs opvraagt, hoe sneller wij een prijs kunnen maken. Wij werken dan graag een offerte voor je uit. 

Wat is de levertijd? 

Deze vraag beantwoorden wij vaak met een wedervraag: wanneer heb je het nodig? Vaak wordt gevraagd naar de levertijd omdat de klant iets nodig heeft voor een beurs, een actie of een presentatie. De klant weet vaak wat hij of zij nodig heeft. Hoe meer wíj weten, hoe beter wij jou kunnen helpen met je vraag. Omdat de lijnen kort zijn bij ons en de productie in eigen huis plaatsvindt kunnen wij vaak een passende oplossing bieden. Wanneer dat niet lukt kijken we of we alvast een gedeelte kunnen leveren zodat jij er toch alvast mee vooruit kunt.  

Moet ik mijn bestelling komen ophalen of bezorgen jullie ook? 

Allebei! Ook dit is iets dat wij in overleg met de klant bespreken. We zoeken altijd naar de oplossing die het beste voor jou werkt.  

Kunnen jullie een digitaal bestand voor mij openen of aanpassen? 

Het kan wel eens voorkomen dat jij voor je werk of privé met een (grafisch) bestandstype te maken krijgt waar je eigenlijk niets mee kunt. Misschien had je een logo nodig om in een tekstbestand te plaatsen, maar kreeg je dit aangeleverd in .eps (Illustrator) en kun je daar niets mee. Of moet je een bestand bewerken maar heb je daar niet de juiste software voor. Neem dan even contact met ons op; vaak kunnen wij dat snel voor je oplossen.  

Kan ik een proefdruk ontvangen? 

Jazeker! Dat kan zowel digitaal als fysiek. Uiteraard is digitaal sneller, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je even wilt zien en voelen of dat speciale soort papier echt is wat je voor ogen had, of dat de kleuren ook overkomen zoals je bedoeld had. Pas als jij tevreden bent gaan we de uiteindelijke oplage voor je in orde maken. 

Staat jouw vraag hier niet tussen maar zou je er desalniettemin antwoord op willen hebben? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan klaar voor jou en al je vragen.